Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز جذب و امور هیأت علمی دانشگاه آزاد با تشریح برنامه های جذب هیأت علمی در این دانشگاه گفت: تقویم زمانی توسط مرکز جذب اعلام می‌شود که در پایان اسفند و اوایل فروردین اسامی نهایی را اعلام می‌کنیم و متقاضیان از دانشگاه‌های معتبر دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی و چند دانشگاه معتبر غیرانتفاعی جذب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه در امور آموزش عالی و ساماندهی پژوهش های تحصیلات تکمیلی و مدیر مرکز جذب و امور هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در نخستین جلسه هم‌اندیشی و هماهنگی فرآیند جذب هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: ۳۹۶۰ متقاضی در فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کردند که از این تعداد صلاحیت ۵۵۹ نفر احراز شده است. پرونده تمامی این متقاضیان بررسی شده و با توجه به نسبت استاد به دانشجو در رشته های تحصیلی هر واحد و استان و دیگر مولفه ها، غربالگری اولیه صورت گرفته است.

وی با اشاره به شرایط پذیرش متقاضیان جذب، اظهارداشت: علاوه بر شرایط علمی و عمومی، حداکثر سن برای متقاضیان جذب در دانشگاه آزاد اسلامی در گروه های غیرپزشکی ۴۰ سال، پزشکی ۳۵ سال و دکتری تخصصی ۴۵ سال است که رشته های تحصیلی متقاضیان در دو مقطع آخر تحصیلی باید با گروه آموزشی همخوانی داشته باشد.

دکتر رنجبر افزود: حداقل معدل متقاضیان جذب باید در دوره کارشناسی ۱۴، کارشناسی ارشد و دکتری حرفه‌ای ۱۶ و دکتری تخصصی ۱۷ باشد.

مدیر مرکز جذب و امور هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با تشریح برنامه های جذب هیأت علمی در این دانشگاه، خاطرنشان کرد: تقویم زمانی توسط مرکز جذب اعلام می شود که در پایان اسفند و اوایل فروردین اسامی نهایی را اعلام می کنیم و متقاضیان از دانشگاه های معتبر دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی و چند دانشگاه معتبر غیرانتفاعی جذب می شوند.

در ادامه، دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به مراحل جذب هیأت علمی در واحدهای علوم پزشکی، گفت: ۵۰۰ نفر در سامانه جذب اعضای هیأت علمی ثبت‌نام کرده اند و بررسی صلاحیت های علمی و عمومی متقاضیان در دست بررسی است.

دکتر محمدرضا مردانی مدیرکل دفتر مرکزی گزینش دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به دغدغه های دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی درخصوص جذب و تبدیل وضعیت اساتید، تأکید کرد: معیار صلاحیت عمومی این است که استاد علاوه بر تخصص علمی و آموزشی، دارای تعهد و علاقمند به اسلام و انقلاب باشد.

وی ادامه داد: اساتیدی که در قالب پیمانی در حال فعالیت هستند، باید در هیأت امنای استانی مورد ارزیابی قرار گیرند و پس از تأیید، به هیأت مرکزی جذب دانشگاه که جایگزین هیأت مرکزی جذب وزارت علوم است، معرفی شوند.

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی با قدردانی از قاطعیت دکتر ولایتی در رعایت ارزش های اسلامی و انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: دکتر ولایتی در مورد ارزش ها و معیارهای نظام جمهوری اسلامی ایران با صراحت صحبت کرده است و خوشحالم که ایشان در این زمینه قاطعیت نشان داده است. اینکه بر جذب اساتید شایسته تأکید می شود، قابل تقدیر است، چرا که استاد نقش اصلی در پرورش دانشجو برعهده دارد و باید از صلاحیت های عمومی و علمی برخوردار باشد.

وی تأکید کرد: تزکیه و مسائل تربیتی با شیوه‌ و روشی که دانشگاه آزاد اسلامی در پیش گرفته است، منجر به تحول عظیم در این دانشگاه خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در ادامه این جلسه، روسای دانشگاه آزاد اسلامی استان ها از جمله مازندران، اصفهان، مرکزی، گلستان، قزوین و یزد به بیان نقطه نظرات و دیدگاه های خود در زمینه فعالیت هیات های اجرایی جذب در استان ها پرداختند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اعضاي هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۲۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ دکتر علی سروری وجد در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار داشت: از سال ۹۸ با ابتکار دکتر تهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در استان‌های تقریبی حرکت خوبی شروع شده و تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است و این دفاتر در استان‌هایی که برادران و خواهران اهل سنت و تشیع زندگی می کنند، ایجاد شده اند.

وی در ادامه گفت: مسئله غزه نشان داد که امت اسلامی از هر قوم و مذهبی و با هر گرایشی در دفاع و حمایت از مردم مظلوم و بی دفاع غزه و فلسطین هستند و نسبت به دشمن مشترک ثابت القول هستند و محکم ایستاده اند مخصوصاً در ایام میلاد حضرت مسیح (ع) برادران و خواهران عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در میلاد حضرت مسیح(ع)، آنها نیز پا به میدان گذاشتند و یک نشست بین ادیانی در تهران برگزار شد و الحمدلله خیلی مفید و مؤثر بود.

سروری‌مجد افزود: حوادث اخیر که در دانشگاه‌هاي آمریکا همین امر را نشان می دهد وقتی مسئله انسانيت تبدیل به فطرت پاک انسانی از باب توحیدی می شود یک اتفاقی خوبی بین ادیان و مذاهب شکل می گیرد.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت:  در ۵ سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی از حیث آموزشی و پژوهشی و از حیث اداری و مالی و از نظر نظم و انضباط رشد صعودی خاصی پیدا کرده است و سامانه های آموزشیار برای تمام فرایندهای آموزشی از ابتدا تا انتها به صورت یکپارچه و متمرکز در سطح کشور فعال شده است.

سروری‌مجد در ادامه از راه اندازی سامانه های پژوهش یار خبر داد و اظهار داشت: سامانه پژوهش یار برای کلیه فرایندهای پژوهشی پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکترا شکل گرفته و آن بی انضباطی هایی که در حوزه پایان نامه ها و رساله ها در گذشته بوده خوشبختانه ساماندهی شده است و پیش دفاع متمرکز برای پایان نامه ها داریم و سخت گیری هایی که در تدوین مقالات وجود داشت از بین رفته و  آزمون های زبان هم به سختی پیگیری خواهد شد و تلاش می کنیم که افراد باسواد در دانشگاه آزاد اسلامي فارغ التحصیل شوند.

وی اضافه کرد: همچنین در ۵ سال اخیر انضباط مالی با راه اندازی سامانه حساب یار که راه اندازی شده اند مرتفع  شده و چک های بلا محل و پرداخت های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد اسلامی اصلا امکان‌پذیر نیست.

سروری‌مجد در ادامه این دیدار به فعالیت ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر  یک میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو و ۵۰ هزار هیئت علمی تمام وقت و وابسته و ۱۵۰ هزار دانش آموز و ۸۰۰ مدرسه وجود دارد که کار رصد و کنترل این واحدهای آموزشی نیازمند این سامانه ها بوده که الحمدلله در ۴ و ۵ سال اخیر اتفاق افتاده است و همه چیز به صورت متمرکز رصد و کنترل می شود و آن انضباط علمی و انتظاری که مقام معظم رهبری بر ما در سه امر داشتند محقق شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور خاطر نشان کرد: حفظ کیان دانشگاه، ارتقای علمی و گسترش فضای انقلابی بوده ابلاغیه مقام معظم رهبری به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی کشور بوده است که ما ملزم به تلاش بر این سه محور شویم و تمام واحدهای دانشگاه را بر مبنای این سه حوزه خطیر و مهم تقسیم بندی کردیم.

سروری‌مجد تصریح کرد: کمیسیون گسترش فضای انقلابی با حضور رؤسای تمام استان‌ها و معاونین ذیربط و کمیسیون حفظ کیان دانشگاه آزاد اسلامی و کمیسیون ارتقای علمی تشکیل شده است و روندی که‌ اکنون در استان کردستان در زمینه این سه حوزه مطالبات رهبری وجود دارد الحمدلله روند قابل قبول و خوبی است که انشاءالله بتوانیم مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه دانشگاه را عملی کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود